Post by awovomoton on Feb 24, 2022 15:57:01 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Hustle Castle: Rise of knights ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Hustle Castle: Rise of knights IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheaty závadové kryštály ▞▞▞
▞▞▞ Hustle Castle: Rise of knights 2022 version ▞▞▞
Ok hra iba na hratelnosť
Hocadina nejde mi spravit 8levelkto to hra je👙👠👙👠👙👠👙👠👙👠👙👙👙👙👙👙👙👙
Je fajn ale prestala fungovať.....
Mega
Hustle Castle: Ritter Spiele Rollenspiele bec
Dobre
Velmi dobre odporucam
Za výhru sa bohužiaľ platí, ale dobre
Zatiaľ je hra celkom zábavná. Nainštaloval som to asi pred 2 rokmi a videl som, aká nespravodlivá bola aréna, kde som nemohol na nikoho zaútočiť, pretože ich bolo viac ako 400 000, zatiaľ čo ja som mal 120 000. Vrátil som sa a dostal veľa vecí, ktoré pomohli a aréna sa stala skutočne zábavnou pri používaní lístkov. Keď používam jedlo namiesto lístkov, je to šialené, teraz sa spárujem s hráčmi, ktorí majú moc nad 1 000 000, myslím, že som práve dosiahol 400 000. Prečo by hra nebola s hráčmi 4x+ silnejšími ako ja?
Príliš veľa „hry na uchopenie peňazí“ nedostanete takmer nič za peniaze, ktoré tam miniete.
Zábavné a návykovo jednoduché stratiť sa v rutine. Možno sa oplatí hrať vonku, ale v podstate ide o komunitnú hru.
Naozaj sklamaní, že neopravia zápasy v aréne. 1 100 môže vždy poraziť väčšinu tímov s 5 alebo 6 85 s. Je smutné, že to neopravia. hral som 3 roky. Túto aplikáciu by som nikomu neodporúčal hrať. NECHCEM SA POHYBOVAŤ NA VRCHOLÚ ÚROVŇ S NAJVÝTRAJŠÍMI. INVESTOVAL SOM 3 ROKY DO HRY, ABY som hral NA MOJEJ ÚROVNI MOJIM TEMPOM. Odpovedzte DEVeloperovi. Nerobte úrovne, ak sa každý musí snažiť poraziť najlepších hráčov na každej úrovni. Je to hra, ktorá nás baví už roky.
Úprimne povedané, je to super zábavná hra. Normálne vždy niečo urobiť a dokončiť. Určite sa platí za víťazstvo v hre, ale neplatí sa za hranie. Môžete mať úžasný čas a nikdy nemíňať žiadne peniaze. „DIAMANTY“ sa rozdávajú pravidelne a ak si ich radšej uložíte, ako zrýchlenie miestností/tréningov, mali by ste byť schopní získať vylepšenia, ktoré chcete. Voliteľné mesačné predplatné poskytuje obrovský bonus a nákup postáv výstroja vám umožní dominovať v PVP.
Hra žiada o aktualizáciu, ale žiadna aktualizácia nie je k dispozícii, už sa nemôžem prihlásiť
Keď sa mi všetky jablká minú alebo sa stratia v bitke, tvoj chlap mi ukázal, že ak si pozrieš naše reklamy, dostaneš 40 000 jabĺk alebo svoje zdroje späť. Pozeral som reklamu až do konca, ale nič som nenašiel. S týmto som sa stretával zakaždým. Prosím, vyriešte túto záležitosť.
Zatial v pohode
Super hra len je tam občas nuda
Cat Run - Kitty Cat Run Game Õppemängud cmnu
Hlúpa zábava! Mierne návyková a zaujímavá jedinečná hrateľnosť. Jednoduché hrať a učiť sa. Nevýhoda.... po dvoch dňoch naozaj vyťažíte z bezplatných a rýchlych vecí, ktoré môžete robiť. Hrať hru sa do značnej miery oplatí, pokiaľ sa nechcete prihlásiť a urobiť 1 alebo 2 zápasy a 1 upgrade na dve minúty, potom sa odhlásiť. Skvelá hra, ale myslím si, že budem hrať ešte pár dní a pôjdem ďalej.
Táto hra mala 5 hviezdičiek (ako pred 3 rokmi)! Hrá sa denne, ale za posledného 1 1/2 roka sa prihláste aspoň raz za mesiac, ak vôbec! Vediem klan a to je jediný dôvod, prečo to robím! **Za 2 roky sa s členmi sotva dostanete do reči!** Systém četovania je hrozný! Spustí sa dobre na niekoľko minút a potom „Hustle Castle má problémy so službami Google Play“! Potom sa klávesnica objaví hore a dole, veľmi frustrujúce, preto nerobím dungeony! Som viac lojálny k členom klanu ako k hre! Vyskakovacie okná sú tiež nanič
aby ste vedeli, že upgrade izieb stojí príliš veľa, skoro ako keď nás nútite kupovať diamanty alebo peniaze, po 5 dňoch získavania peňazí z mojich izieb to už nie je zábava. beriete z hry všetku zábavu. Kúpil som si diamanty, ale aj tie sú príliš vysoké na to, aby som ich ďalej kupoval. znížte ceny, aby ste získali lepšiu recenziu
Celkom zábava
da sa
Hustle Castle: Rise of knights Hry na hrdinov gsws
Je to skvelá hra. Okrem toho, že sa vás len snažia prinútiť míňať peniaze. Upgrady boli spočiatku okolo 3000-8000 zlatých s časom 30 minút a zrazu vyskočili na 200 000 zlatých za 16 hodín výstavby. Ako je to spravodlivé? Som len na šiestej úrovni. Neexistuje žiadny dôvod, prečo by som mal platiť, aby som sa posunul vpred s touto hrou. Dokážem pochopiť, že za niektoré veci platím. Ako keby ste sa pohybovali vpred oveľa rýchlejšie. Alebo rôzne skiny. Ale aby som nehral len všeobecne. Absolútne nesprávne
táto hra by získala viac hviezdičiek, ale neustále sa vypína v náhodných časoch. ako keď si vyberám úlohy alebo keď si pozriem video za odmenu. alebo výber postavy na upgrade. a dosť rýchlo mi vybíja batériu. Mám samsung galaxy 3 a hrám iné hry a nemám problém s výdržou batérie ani s tým, že by som musel znova načítať hru, pretože sa vypína. prosím, pomôžte mi vyriešiť tento problém, ktorý som mal bez riešenia. okrem toho je to zábavná hra .... keď skutočne môžem hrať.
Teraz hrám len pár dní, ale bol som v ťažkej situácii a to je presne to, čo som hľadal. Dobrá grafika, upgrady, sloboda výberu ciest pre moje postavy, tvorba, PvP/Klanové bitky, humor. Je to perfektné.
Zábavná hra, ale prosím opravte dungeon tak, aby hráč, ktorý začína dungeon run, nebol zasiahnutý, keď sa k nemu pripojí náhodný hráč, a náhodný hráč sa buď vôbec nerozmiestni, alebo jednoducho vypadne a opustí dungeon v časti. Úplne hlúpy spôsob, ako stratiť jablká a / alebo pochodne. Aktualizácia: Ďakujeme za vyladenie nastavenia Gem Workshop! Oveľa intuitívnejšie na výrobu, najmä teraz, keď môžete vyhľadávať podľa nositeľa bez toho, aby ste museli prezerať celú kolekciu a nájsť ten správny drahokam na vylepšenie. Vyhrať!
Náklady na nové talenty sú absurdné. Takmer 10 dolárov za 1 oranžovú knihu, ktorá aj tak dáva naše modré talenty. Spôsobom, ako to zlepšiť, je škálovať náklady na knihy podľa úrovní v trónnych miestnostiach ako všetko ostatné v hre. Nemozes ocakavat, ze tr6 vymelie 26k dusi za 1 oranzovu knihu, ked tr11 dokaze mliet duse exponencialne rychlejsie a stoji to rovnako.
Buďte veľmi unavení z tejto hry, pokiaľ nie ste pripravení minúť skutočné peniaze!!! Spoločnosť používa klamlivú reklamu, aby ste si mysleli, že ide o nejaký druh logickej hry, ktorá vás má nalákať, a NIE JE to logická hra. VEĽKÁ červená vlajka práve tam! Táto hra je do značnej miery hrou „ZAPLATÍTE ZA VÝHRU“. Ešte horšie je, že možno aj hru „pay to play“. Je to trochu návykové, ale presne tak to navrhli, aby vás prinútili míňať peniaze. Vyhnite sa, ak nechcete míňať peniaze alebo čeliť veľmi dlhým prestojom!
Takže momentálne mám problém. Na obrazovke načítania sa uvádza aktualizácia hry, ale obchod Play nemá žiadnu aktualizáciu. Je to problém, ktorý sa dá vyriešiť? Inak zábavná hra.
Palec hore. Varovanie: Vysoko návykové!!! Láska, čas a aj tak nebudeš najlepší.
Zatiaľ ok
Ospravedlňujem sa, ale skúšal som to 6 týždňov a hotovo. Má niekoľko pekných inovatívnych prvkov, ale je príliš chamtivý. Ako chamtivý Dungeon Keeper. Čakacie doby sú smiešne, napríklad 10-krát dlhšie, ako by mali byť, a nemotivujú platiť za drahokamy. V PvP úplne dominujú veľryby, ktoré platia stovky za získanie vzácneho vybavenia a normálni hráči majú nulovú šancu. Klany sú plné mŕtvych účtov, pretože sa všetci vzdávajú. Táto hra mohla byť dobrá, ale prehnali to s platom za víťazstvo a všetci odchádzajú. S týmto sa netrápte.
Typická odmena za víťazstvo v hre. Naozaj som si to užíval, až kým ma nezačali útočiť 3 alebo 4 krát DENNE. Ľudia, ktorí na vás útočia, okrádajú viac, ako dokážete zarobiť, takže nemôžete ani vylepšiť svoju obranu. Momentálne som na úrovni 34 a toto už nie je zábava, pretože neexistuje spôsob, ako sa nikam dostať bez míňania peňazí. Byť napadnutý by nebolo také zlé, počítajte s tým, že ľudia, ktorí na mňa útočia, sú 2 a 3 krát silnejší ako ja. Bez možnosti sa proti tomu brániť.
Zábava na niekoľko dní, ale akonáhle prekročíte úroveň hradu 10 alebo tak, čakacie doby a požiadavky na zlato pre všetko, čo robíte, sa zvýšia. Potom buď hráte niekoľko minút alebo tak a potom hodiny čakáte, kým sa vylepšenia dokončia, alebo sa vykašlete na nejaké skutočné peniaze na nákup diamantov, aby ste to okamžite dokončili. Iná možnosť moc nie je.
Úžasná hra. Akurát, že Aréna je nevyvážená. Namiesto toho, aby sa zakladalo na priemernom lvl bojovníka, malo by ísť o silovú konzolu. Teda 400-600k. Je takmer nemožné vyhrať inak. Napr. mám 680 000, ale bojujem o 1,2 m... Nevyvážený len preto, že sa držia a rozbíjajú legendárne a ľahšie získavajú artefakty.... Bar this gripe je úžasná hra. Všetko ostatné je veľkolepé.
Je to v poriadku hra
Boj v Aréne je strata času. Asi 10 z nespočetných pokusov som mal dokonca šancu vyhrať. Dominujú v ňom hráči s postavením v oblakoch, čo je frustrujúce pre hráčov s nižším postavením. V tejto časti hry by sa naozaj malo viac premýšľať. Možno viacúrovňový systém založený na úrovniach a štatistikách bojovníkov? Určite by to zvýšilo účasť v Aréne.
Hustle Castle: Королівство Рольові fjjm