Post by awovomoton on Feb 24, 2022 15:41:07 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Christmas Fever Cooking Games ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Christmas Fever Cooking Games IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ punkty usterek kodów ▞▞▞
▞▞▞ Christmas Fever Cooking Games 2022 version ▞▞▞
To świetna gra na relaks. Bez dużego stresu. Nawet na trudniejszych poziomach. Kciuki w górę!!
Kocham ❣️❣️❣️❣️❣️ grasz 😙😙😙
Nie wiem
To dobra gra i zabawna, także moje dzieci grają w nią i cieszą się nią
Dobra gra
👌.
Absolutnie wściekła. Gram w tę grę codziennie od miesięcy. Osiągnąłem ponad 1300 poziomów. Pobrałem ostatnią aktualizację, ale kiedy próbowałem zagrać, ekran zamarł na fioletowym ekranie Game Face. Odinstalowałem go, myśląc, że po ponownym zainstalowaniu będę mógł grać od miejsca, w którym skończyłem, ale oczywiście nie, musiałem zacząć od nowa. Cały ten czas zmarnowany. Bardzo mi się podobała ta gra. 😡.
Fajna, chociaż mogłaby być dłuższa
9
To cudowna gra
Christmas Fever Cooking Games Arcade pwi
Lalbahadur Lalbahadur
zarabianie pieniędzy
Właśnie przyzwyczaiłem się do oryginalnej gry, kiedy ją aktualizowałeś. Nie lubię tego. W jednym z odcinków mówiono, aby nikt nie wpadł w zły nastrój. Nie skończyłem nawet przynosić jedzenia do stołu (zajęło to około 3 sekund), kiedy gra się zatrzymała, ponieważ klient, który właśnie przybył, był w złym humorze. Na serio??? Wchodzi do restauracji, zanim przygotuję jedzenie i gra się zatrzyma? Usunąłem tę grę. Nienawidzę aktualizacji. Wygląda jak gra dla dzieci.
fajnie do gry
Ta gra jest bardzo przyjemna i trudna, a także jest bardzo interesująca, więc pobierz tę grę Tak bardzo kocham tę grę
Christmas Fever Cooking Games Žaid. automat. gkr
Dałem tej grze 3 gwiazdki ✨ bo to niesamowite gry
😊😊😊😊😊😊😊😊.
fajnie spędzać czas na zabawie
👎👎👎👎👎😡😡😡😡😡😤😤😤😤🤬🤬🤬🤬😒😒😒🤮🤮🤮🤮😤😤😤😤👿👿👿👿👺👺👺👺☠️☠️☠️☠️.
Christmas Fever Cooking Games 街機 gav
Fajna gra, ale reklamy zawsze nie są dostępne do oglądania i zarabiania
😄.
Christmas Fever Cooking Games Arkaadmängud zsr
Bardzo lubię tę grę
Super
Podekscytuj tą grą...
Ta gra jest dość interesująca... ale nie wiem, co jest nie tak na poziomie 116, w który grałem od dawna, ale nie mogę przejść.. gra powinna być łatwa, aby gracze mogli się nią cieszyć... Więc dałem za to 2 gwiazdki..
Nadal dobrze, że nie wszedłem na więcej poziomów..zobaczymy jak to będzie później
Do wielu reklam,
Bhut achcha gra hai
To naprawdę fajne
Gra kończy się na poziomie 699. Strata czasu, koncerty i pieniądze! 😞😠.
Za dużo uroczej aplikacji do gotowania
świetny
To dobra gra, lubię tę grę
Stickman The Flash Märulimängud kpjx
To bardzo interesujące, ale utrzymuje. Wiszące i to bardzo denerwujące, czasami wychodzi całkowicie, musicie popracować nad grą. trochę to naprawdę fajne i interesujące
Fantastyczny
bardzo fajnie i mogę przejść poziomy bez wydawania zbyt dużych pieniędzy. absolutnie kocham tę grę !!!
Uwielbiam tę grę!
dobra aplikacja, ale kiedy. gramy w grę, nie dadzą opcji, ale jest dobrze
Gvy hiriyur
Jak dotąd fajna gra. Nie jest trudno pokonać poziomy i awansować. Najlepsza gra o gotowaniu, w którą grałem?
Co to za rok? Utknąłem na poziomie 72. Nie podaję mojej potrawy. Mam tę grę, ale na poziomie 72. Jestem smutny, co to za rok. plxx eska kx kren mujy kontynuuj grę krna h.
Man DC gch, ale on nie u gnu jzuj
Fajna wcigajaca gra
Właśnie zapłaciłem 3,28 USD za klejnoty i nie otrzymałem ich! Odpowiedź z powrotem byłaby bardzo mile widziana. Dzięki!
Bardzo łóżkowa gra 😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡
To piękna gra i zainteresowania