Post by awovomoton on Feb 24, 2022 15:38:01 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Bohater Obrona Król ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Bohater Obrona Król IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kody glitch klejnoty ▞▞▞
▞▞▞ Bohater Obrona Król 2022 version ▞▞▞
Jak dotąd tak dobrze, jeszcze wcześnie!
tak
bardzo dobrze
Zauważyłem pewne problemy z wieżami strzał, czasami po prostu zapomina się o strzelaniu... Myślę, że celują we wroga poza zasięgiem i nie strzelają, dopóki nie umrą... Co może się zdarzyć tylko z powodu innej wieży. Uwaga 2: albo wieże Archer są obezwładnione, albo inne wieże są zbyt słabe. Po prostu buduję łuczników. (Może twórcy zmienili parametry trafień krytycznych z wieżami snajperskimi?) Uwaga3 Magiczne wieże: efekt spowolnienia nie działa po 3 poziomie wieży.
Lepiej od innych aplikacji
Ciekawy
Bradźo fajna gra - kontakty są dostępne z płatnymi - aż szkoda, że poziomy się skończyły - ale czekam na nowe 😊
ok
wahahaha
najlepsza gra w historii... ale czeka nas następna... po poziomie 75
,,Uwielbiam to..ale proszę sprawić, że obrona jest potężniejsza niż potwory, szczególnie te kule ognia, trolle i większe szkielety..jest to dla mnie stresujące, kiedy nie mogę ich pokonać przy słabych obronach. A czasami obrony są zbyt daleko od siebie. ,, i czy możesz sprawić, by postacie były urocze. ,,lubię tę grę. Dziękuję Ci.
Nie otrzymałem nagrody przedsubskrypcyjnej.
gra jest zbyt trudna, a ulepszanie wszystkiego kosztuje zbyt dużo. nie sposób na zabawianie odtwarzacza. usunął go po 1 dniu.
To jest dla mnie najlepsza gra
nie tak dobry jak Gwiezdne Wojny, do cholery, Disney...
Całkowite zdzieranie. Pobieranie 8 funtów za bohatera i najemników? Oszczędzaj pieniądze i korzystaj z wersji natychmiastowej gry na Samsungu. Wszystkie elementy są bezpłatne, grając i bez pobierania. Tylko reklamy to te, które klikasz. UNIKAJ W SKLEPIE PLAY.
dobra gra
Tak wolno do aktualizacji
Tak trudno zdobyć diament i złoto 😩😩😩
Potrzebujesz przewodnika, takiego jak informacje o fazie creepów, wieży, bohatera i linii
Zabawne, ale typowe?
To bardzo fajna gra strategiczna
Fajna na zabicie czasu
Król obrony bohatera...
2018 czy 2014 gra na Androida?
Héroe Defensa Rey Estrategia fei
Dobra gra mi się podoba
ヒーローディフェンスキング 頭脳系 qjql
niezły wysiłek
to bardzo dobra gra
Średnie
Dobre doświadczenie dla wszystkich?
Cienki
Dobra gra ogólna.
dobrze, nawet bez danych, w które mogę grać.
Hero Defense King : TD Strategy zjuh
dużo zabawy
To trudne, co sprawia, że jest dobry, ale diamenty są tak bezużyteczne, że możesz kupić za nie tylko skrzynię. Chciałbym, żeby sprzedawali więcej bohaterów za pomocą diamentów
Najlepsza!
bardzo dobra gra
Kocham to! ŻAŁAM, że miał innych wojowników!
Dobra gra obrony wieży
Fajna gra teraz, gdy naprawili umieszczanie reklam. Żałuję, że nie ma wspólnoty lub lepszych wyjaśnień dla dusz i ich zdolności.
Szukałem nowej gry TD... przepraszam, ta po prostu nie jest dla mnie.
Urocza mała gra TD z bohaterami i wieżami, które można ulepszyć. Polecam to.
nie mogę się połączyć ani odebrać nagrody dziennej :/ "Nie można przyjąć nagrody, ponieważ stan sieci jest niestabilny..."
Jakaś wnikliwa historia byłaby w porządku
Clash Royale Strateške igre fugn
Pl3ase pomóż mi, że etapy są zbyt trudne, tak wiele dodatków i wymaga drogich rzeczy do aktualizacji toqerów
Rzeczy nie wyglądały dobrze dla dewelopera, więc teraz wymusili najtrudniejszą aktualizację, jaką mogli mieć, aby zdobyć dużo pieniędzy na tę grę. No cóż, skończyłem wszystkie etapy (dość smutne, że nie mogę skończyć nastroju Infinite). Czas. Aby go odinstalować. Żyj 1 gwiazdką, aby przekląć twórców.
Szalenie szybko, lepiej mieć pieniądze. Tyle się dzieje, że właściwie nie grasz w grę.
ヒーローディフェンスキング 頭脳系 ndo
Bardzo. Wlać