Post by awovomoton on Feb 24, 2022 15:28:42 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Power Painter ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Power Painter IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ daha fazla jeton kodlar ▞▞▞
▞▞▞ Power Painter 2022 version ▞▞▞
Power Painter - Merge Tower Defense Game הדמיה wiuw
Oyun bi yerden sonra çok sıkıyor ve tekrar ediyor ama bana yaşattığı 5 eğlence için üç yıldız veriyor
para, kule veya fırça kaybettiğim reklamlardaki aksaklıklar dışında eğlenceliydi. Hepsinin toplamını bilmiyorum. bazı reklamlar oyunumu donduruyor ve çıkıp tekrar başlamam gerekiyor. Öneri... Kulelerin renklerini değiştirebileceğiniz bir yerde neden olmasın. Çoğu insan renk körüdür.
Birçok reklama giden yol. Ekstra güçlendiriciler açıldığında ve onları reddettiğinizde bile, yine de izleyeceğiniz bir reklamınız olur. Zaten bir reklam izleyecekken, neden güçlenmek için bir reklam izleme seçeneği sunuyorsunuz? Bu şimdiye kadar oynadığım en kötü reklam mutlu oyun.
güzel olmuş
dürüst olmak gerekirse iyi bir oyun. kazanmak için ödeme yapmanız için size baskı yapmaz. ilerlemenize yardımcı olacak reklamları izleyebilirsiniz. bord'un zaman geçirmesine yardımcı olur
oyun hiçgüzel deyillllll 😡😡😡😡😡😡😡😡😡 😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡 😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡 😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡
Candy Makeup Beauty Game Įprastos temos unvz
oooohaaa
Bu bir oyun değil, sizi geceden öğlene ışınlayan bir zaman makinesi. Reklamları boğazınıza iten diğerlerinden farklı olarak gerçekten eğlenceli ve reklam dostu bir oyun. Bağımlılık yapıyor ama bir şekilde ücretsiz olmak yine de çok eğlenceli Reklam sistemi gerçekten çok iyi ve beni yeni öğelerle şaşırtmaktan asla vazgeçmiyor. İyi bir oyun için harika bir anahtar olan güçlü reklamlar karşısında aklınızı kaybetmeden ilginizi çeker. Bugünkü 12/10 tarihi gibi. inanılmaz oyun
Hooş🤔
Abi ya benim hesap gitti benim ticaretim topum eskiden gitti ya düzeltmein yoksa sinir olurdum
Çok eğlendim. 10 dakika boyunca. Başlangıç çok kolaydır ve ilerledikçe çok hızlı bir şekilde çok zorlaşır. Geliştiricilerin buna biraz özen ve çaba harcadığını söyleyebilirim ama bu gerçekten benim oyun tarzım değil.
Bu muhtemelen benim en sevdiğim oyunlardan biriydi, ancak son güncelleme ve boya fırçalarının eklenmesiyle benim için biraz mahvetti. Kulelerinizi yükseltmek için yeterli boya fırçası almak sonsuza kadar sürer, bu da oyunun daha çok sürekli bir eziyet gibi görünmesini ve aslında ilerleme kaydetmesini sağlar.. Üzücü
basit oyunun ve seviye atlamanın tadını çıkarın, ancak yeni bir telefon satın aldıktan sonra oyundaki ilerlememi geri yükleyememekten hoşlanmıyorum ve hatta baştan başlamak zorunda kaldığım için önceki uygulama içi satın alımlarımı bile geri yükleyebiliyorum 😢
Oyun harika. Fikri ve nereye gittiğinizi seviyorum. Oyununuzda yanlış bulduğum iki şey var. Bir, satmak istediğim kuleye tıkladığımda yanlış kuleyi satmaya devam ediyorum, belki satmak istediğiniz kuleleri satmayı kolaylaştırır. İkincisi, bir oyuncunun kullanmak istemediği belirli kulelerin seçimini kaldırmak için kullanıma izin verebilir. Ben, örneğin, donma topları kullanmayı hiç sevmiyorum, bu yüzden seçimini kaldırabilmem için yapabilirim ve yeni bir kule oluşturduğumda görünmeyi bırakırlar, gerekirse, bir kule hariç hepsini kullanmamız gerekir. diğer kulelerin kilidi açılmadan önce belirli bir noktaya kadar ve sonra belki de iki kule hariç tüm kuleleri kullanmak zorunda kalacağız. Ama bu sadece benim düşüncelerim ve görüşlerim.
Oyun gittikçe zorlaşıyor. Seviye yumurtlayanları ve kule noktalarını anlıyorum, ancak her seviye (oyunda ve kule başına) gittikçe zorlaşıyor. Oyunda daha fazla kule tipinin kilidini açtığınızdan bahsetmiyorum bile, ki bunun istediğiniz kuleyi alma olasılığını azaltmak için olduğundan oldukça eminim.
çok güzel bir oyun.
Oyun güzel, beğendim. Sadece "rastgele bir kule +4'ü yükseltmek için bir reklam izle" çok fazla güçlü. Reklamı izlemeden hemen önce her şeyi satarak aynı kuleyi sürekli yükseltiyorum ve artık aşırı seviyeli kulelerimle kaybetmem mümkün değil
Düşük seviyeyi geçemedi. Bir sürü reklam izlemeni ve bir şeyler satın almanı istiyorlar. Reklamları umursamıyorum ama onları yıkadığımda yükseltme için vaat ettikleri şeyleri bana vermediler. Diğer oyunlar 5 dakika öldürmek için iyidir
Reklamların olmadığı ücretsiz parkurlardan vazgeçerek reklam beklemiyorum, ancak kulelerdeki her yükseltme işlemi yüzümüzde bir reklamın gösterildiğini görüyoruz. Hiç hoş değil.
Oyundan daha fazla ekler. Bir eklenti izlerseniz, oyun her zaman bir ödül için açılır pencerelere sahiptir. X'e basıp pop-up'ı kapatmaya çalışsanız bile, eklenti zaten sizi zorluyor.
Açgözlülüğün mahvettiği bir başka oyun daha, eğlendiğim için oyundaki her şey için reklamlar izledim, şimdi çift çevrimdışı kazançlar reklam yükleyemiyor, kutularda ekstra kart için reklam izleyemiyorum ve şimdi oyunun her yerinde reklamlar açılır, eğer Turu başlatmak için bir reklam izlemek istemiyorum, X'i tıkladığımda neden bir reklam açıyorsunuz? Başlamak için reklamı izlemeyi tercih ederim ama daha fazla para kazanmak için baştan başlamak istiyorum. Eğleniyordum ama şimdi bu düzeltilmezse, kaldırıp başka bir oyunda eğlencemi alacağım.
çok kuzel oynamanız gerek
Bloons kule savunma havasından gerçekten zevk alıyorum ama izlemeniz gereken tüm reklamlar nedeniyle 3 yıldız veriyorum
Fazladan bir kule istiyorsanız, harika bir oyun burada bir ipucu. Kulelerden birini yerinde olmasa bile vuracağı baloncukların üzerinde tutmayı deneyin.
Tüm reklamların ödüllendirilmesi ve bana çok yardımcı olması çok harika Savunma oyunlarını seviyorsanız kesinlikle bunu alın
Power Painter - Merge Tower Defense Game असल की नकल वाले गेम tgmn
oyunların nerede senin oyunlarını buluyor böyle aceleci bir oyun biraz havalı oluyor ama gerçekten zor ama en azından patronlarınla tanışıyorum oyundaki dev patronlar biraz daha zayıf gemi eşcinseller o kadar zor ki yenemiyorum bir Şu anda hissediyorum ve lütfen onları biraz daha zayıflatın Jordans bu oyundan nasıl kurtuluruz
Oyun basit bir birleştirme/kule savunma melezidir. Dürüst olmak gerekirse, reklamları izlemenin yanı sıra atlanamayan reklamlar arasında oturmak dışında fena değil, ancak hey, bu reklamları gönderme ayrıcalığı için haftada yaklaşık 8 dolar ödeyebilirsiniz. Bu fiyata değmez. Ücretsiz günlük sandık! Güzel! Bunun dışında yine de bir reklam izlemeniz gerekiyor. Herhangi bir gerçek oyunun ne olduğunu görmek için uçak modunda oynamak zorunda kaldı. 3 yıldızlı bir oyun, bazen bir bonus için bir reklam izleme kontrolünüz olsaydı, bunu yapmak iyi olurdu.
İyi oyun, iyi boşta oyun, genel olarak oynaması eğlenceli
Kule seviyenizi yükseltmenin normal yolunun yerini alan boya fırçası para biriminin tanıtımı, oyunu tamamen bozdu. Onları normal şekilde kazanamadığınız için artık oynamaya bile değmez. Ayrıca oyunu bir ödeme duvarının arkasına iter. Bu oyun artık oldukça ölü. Kaldırıldı.
bozuk bolumlarda
Dene v hac
İlk aldığımda eğlenceliydi, ancak güncelleme sizi yalnızca geri dönememekten değil, aynı zamanda son patron dövüşünü de iptal etmekten alıkoyduğundan beri, para kazanma şansım olmadığı için oyuna daha fazla devam edemiyorum. ne de kulelerimi yerle bir etme yeteneği. Ya bu korkunç güncellemenin öncesine geri dönün ya da insanlar artık oynayamadıkları için oynamayı bırakacaklar.
CEM KARAHAN DOĞRU ŞÖYLÜYO YANİ
daha yüksek puan verirdi ama efsanevi bir kule elde etmek gülünç derecede zor, belki onları görme oranını artırabilir misin
Power Painter - Merge Tower Defense Game Παιχνίδια προσομοίωσης hodj
eğlenceli oyun ama bu telefonda düzgün çalışmıyor. Yaptığınız her şey oyunu neredeyse donduracak kadar yavaşlatıyor. video bonusları oyunu çökertmekten başka bir şey yapmaz. En azından herhangi bir işlemden yavaşlamadan ve neredeyse donmadan oynarsa, bonus reklamlarını izlememekle başa çıkabileceğim için bunu koruyun.
Bir sürü reklam tbh. Gerçi oyunun kendisi gerçekten çok iyi.
Aslında gerçekten eğlenceli bir oyun, ancak bulut tasarrufu olmadığı için yeni bir cihaz aldığınızda harcanan paranın hiçbir değeri kalmıyor.
Çox menasız oyundu
BENİM TELEFONUMDAKİ FOTIGRAFLARDAN SİZENE ALT TARAFI BİR OYUN OYNAYACAĞIZ ALIN OYUNUNUZU BAŞINIZA ÇALIN